Sugaring behandeling

15,00

Het is tijd om anders te denken over ontharing. Het is niet voor niks dat er bij Schoonheidsinstituut Gwenny niet meer met hars gewerkt wordt maar puur en alleen Sugaring van Pandhy’s.

Ontharen van het lichaam en gezicht kan op allerlei manieren. Scheren, harsen of laseren. Maar er is er geen een zo effectief en huid verbeterend als Sugaring. Jaren terug werd ik in kennis gebracht met deze manier van ontharen en ik zei als ik ooit een eigen praktijk heb ga ik hier meteen mee werken. Nu, jaren later, is Sugaring een van de voornaamste behandelingen die, in mijn eigen praktijk, uitgevoerd wordt.

Categorie:

Wat is sugaring

Sugaring is een manier van ontharen op basis van suiker. Pandhy’s suiker bevat alleen de lichaamseigen stoffen glucose, fructose en water. Doordat het lichaam deze stoffen herkent en erkent kunnen deze, zodra de suiker op de huid wordt aangebracht, doordringen naar de onderste huidlagen. Daar waar de haartjes in de haarwortel vast zitten.

De suiker omvat het haartje en de haarwortel en deze wordt met de haargroeirichting verwijderd. Suiker hecht niet aan water waardoor de gezonde/levende huidcellen (die water bevatten) intact blijven en alleen de haren en de dode huidcellen (bevatten geen water meer) verwijderd worden. Een zijdezachte onthaarde huid is het resultaat.

Wat is het verschil met andere ontharingsmethodes

De grootste nadelen van het traditionele harsen is dat de haren tegen de haargroeirichting verwijderd worden waardoor ze af (kunnen) breken en niet de haarwortel meenemen. De enige manier om haargroei te verminderen is als je de haarwortel in zijn geheel verwijderd.
Afgebroken haren (kunnen) tevens voor ontstekingen in de huid zorgen.

Hars is geen lichaamseigen stof waardoor een allergische reactie mogelijk is. Ook trek je met hars, naast de dode huidcellen, ook de gezonde/levende huidcellen mee. Tot gevolg dat de huid gevoeliger en roder kan zijn en meer tijd nodig heeft om te herstellen.

Het woord Sugarwax wordt ook vaak gebruikt maar is niet hetzelfde als Sugaring. Het woord wax zegt het al. Het zal een combinatie van suiker en hars zijn. Alleen Pandhy’s maakt gebruik van lichaamseigen stoffen zoals glucose, fructose en water.

 

• De haren worden met de haargroeirichting verwijderd, hierdoor verminderd de pijn
• De haren worden volledig verwijderd waardoor ze dunner worden en minder snel aangroeien
• Er wordt hygiënisch gewerkt
• De huidstructuur verbetert door het verwijderen van dode huidcellen zonder de levende cellen te beschadigen
• Suiker bestaat uit lichaamseigen stoffen waardoor er op een natuurlijke wijze wordt gewerkt
• De structuur van de haaropbouw wordt langzaam vernietigd, hetgeen tot een permanent resultaat leidt.

Pandhy’s is het enige merk dat met lichaamseigen stoffen een suiker heeft ontwikkeld zonder citroen. Zij hebben hier ook een patent op.

Alle andere suikers bevatten citroen. Citroen is een zuur wat de huid onnodig verdunt en geen lichaamseigen stof is wat een allergische reactie kan veroorzaken.
Ook sluiten de poriën zodra het op de huid wordt aangebracht omdat het niet lichaamseigen is. En om bij de haarwortel te komen moeten poriën geopend worden.

Gezicht

soort
prijs p/s in €
Wenkbrauwen
15
Bovenlip
11,5
Kin
11,5
Bovenlip en kin
17,5
Gelaat
vanaf
23,5
Kortingstarief i.c.m. 2 of meer sugaring behandelingen in het gelaat:
soort
prijs p/s in €
Wenkbrauwen
12,5
Bovenlip
10
Kin
10
Bovenlip en kin
16
Gelaat
vanaf
20
Kortingstarief i.c.m. een Facial Basic:
soort
prijs p/s in €
Wenkbrauwen
2,5
Bovenlip
9
Kin
9
Bovenlip en kin
15
Gelaat
vanaf
19

 

Lichaam dames

soort
prijs p/s in €
Onderbenen
vanaf
34
Bovenbenen
vanaf
37
Onder- en bovenbenen
vanaf
66
Onderarmen
26
Onder- en bovenarmen
37
Oksels
vanaf
17,5
Bikinilijn
vanaf
17,5
Brazilian
vanaf
36,5

 

Sugaring heren

soort
prijs p/s in €
Rug
vanaf
47,5
Borst
vanaf
32,5
Buik
vanaf
32,5
WhatsApp WhatsApp mij