Minerale Make-Up – 30 minuten

22,50

Met de Minerale Make-up van PANDHY’S™ gaat een nieuwe wereld open in decoratieve cosmetica. De pure minerale pigmenten geven ons prachtige kleuren. Het gamma Minerale Make-up van PANDHY’S™ bevat verzorgende en zachte ingrediënten die onze huid stralender en mooier maken.

Categorieën: ,

Wat is Minerale Make-Up?
Mineralen zijn natuurlijk voorkomende vaste stoffen met een specifieke chemische samenstelling en een specifieke kristalstructuur. Mineralen ontstaan op aarde in verschillende kleuren en vormen. Alle gesteenten van onze planeet zijn samengesteld uit mineralen. De mooiste stenen kennen we allemaal als edelstenen bv. aquamarijn, opalen, robijnen, smaragden, etc.

Het gebruik van minerale make-up is niks nieuws. Er waren vrouwen die de geschiedenis zijn ingegaan als gevolg van hun schoonheid. Nefertari en koningin Cleopatra, die reeds verpulverde mineralen cosmetisch gebruikte.

Waarom Pandhy’s™ Minerale Make Up de ideale Make Up is?
Met de Minerale Make-up van PANDHY’S™ gaat een nieuwe wereld open in decoratieve cosmetica. De pure minerale pigmenten geven ons prachtige kleuren. Het gamma Minerale Make-up van PANDHY’S™ bevat verzorgende en zachte ingrediënten die onze huid stralender en mooier maken.

De PANDHY’S™ minerale make-up wordt uitsluitend gemaakt van mineralen en plantaardige stoffen van de beste kwaliteit ter wereld. De mineralen zijn 100% anorganisch, en inactief.

Geen risico op allergieën. Onze producten bevatten geen vulstoffen zoals talk, kleurmiddelen, karmijn of bismutoxychloride. De mineralen zijn inert: ze gaan geen chemische reacties aan zodat het risico op allergieën onmogelijk wordt. De mineralen vormen geen voedselbron voor bacteriën. Bovendien hebben ze verzorgende eigenschappen voor de vette huid of de huid met acne.

• De mineralen beschermen de huid tegen invloeden van buitenaf en geven een perfecte dekking.
• De aanwezigheid van titanium en zink zorgt voor een bescherming tegen UVB-, UVA- en URA-stralen (SPF 20).
• De mineralen zijn anti-inflammatoir en kalmeren en verzachten de geïrriteerde huid.

Ons gamma van Minerale Make-up vormt microscopische vlakke kristallen die niet in de follikels kunnen indringen maar elkaar overlappen op de huid. Dit vraagt een specifieke techniek om mineralen aan te brengen. Ze vormen op deze manier een filter die de huid laat ademen en op een normale manier laat functioneren. Tegelijkertijd wordt de huid beschermd tegen luchtvervuilende deeltjes. De mineralen houden zo lang dat het bijwerken van uw make-up doorheen de dag meestal niet nodig is.

Met PANDHY’S ™ Minerale Make Up worden alle wensen vervuld, die elke gebruiker van een perfecte make-up verlangt.

• natuurlijke schoonheid
• een vlekkeloze teint
• een frisse en een jeugdige uitstraling
• verzorgend, belast de huid niet
• niet irriterend
• lange houdbaarheid
• watervast

soort
aantal/duur
prijs p/s in €
Minerale Make-up
per 30 min
22,5
You've just added this product to the cart:

WhatsApp WhatsApp mij