Dermapen4 (microneedling)

150,00

Herschrijf de geschiedenis van uw huid

Met miljoenen Dermapen behandelingen die wereldwijd al uitgevoerd zijn verdient u nu ook het beste!

Duizenden behandelaren bevelen Dermapens wereldwijd marktleidende technologie aan, die u helpt uw huid opnieuw te ontdekken.

Categorieën: ,

De disposable en steriele Dermapen4 Pen cartridge bestaat uit 11 minuscule naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Deze minuscule kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren.

Tijdens de microneedling behandeling wordt een combinatie van HA repair hyaluronzuur en de DermicaSolutions op de huid aangebracht. Zij verhogen de effectiviteit van de behandeling. De cocktail dringt diep door in de diepste lagen van de lederhuid en stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine.

Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei- en helende factoren vrij die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, waardoor de huid steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en hyper – pigmentatie vervaagt door huidvernieuwing.
Door deze factoren zal huidverjonging plaatsvinden. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en instelbare diepte van de naaldjes tijdens de behandeling, maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte.

Ter behandeling van:

• fijne lijntjes en rimpels
• huidverslapping
• grove poriën/huidstructuur
• pigmentatie problemen
• acné littekens
• hypertrofische en hypertrofische littekens
• kaalheid – dunner wordend haar
• alopecia
• brandwonden, striae
• zwangerschapsstriemen

De huid krijgt een intensieve boost en een directe opfrissing. Het eindresultaat is niet direct zichtbaar omdat de huid tijd nodig heeft collageen en elastine aan te maken. Voor een optimaal resultaat is een kuur van 3 tot 6 behandelingen nodig. Daarna volstaat 1 microneedling per kwartaal.

Er wordt gewerkt met een double hyaluronzuur wat betekent dat het effect meteen zichtbaar is en op lange termijn doorwerkt. De solutions worden afgestemd op het huidprobleem en het hyaluronzuur zorgt voor een natuurlijke hydratatie van de huid. Daarnaast heeft het ook nog beschermende eigenschappen die de huid onmiddellijk zachtheid en elasticiteit geven.

Voor een optimaal resultaat is een kuur van 3 tot 6 behandelingen nodig. Daarna volstaat 1 microneedling per kwartaal.

soort
aantal/duur
prijs p/s in €
Microneedling
 40 min
150
Masker na Microneedling
10 min
19,5

 

You've just added this product to the cart:

WhatsApp WhatsApp mij