Custom Made Facial – 70 minuten

109,50

Heeft u na alle keuzes uit Facials nog steeds geen idee wat nu het beste bij u en uw huid past? Of wilt u liever de expertise aan mij overlaten? Dan is de Custom Made Facial de uitgerekende keuze!

Tijdens deze 70 minuten durende behandeling beginnen we met een intake/huidanalyse om u en uw huid beter te leren kennen en te bepalen wat uw huid op dat moment nodig heeft. En uiteraard mag u zelf ook voorkeuren aangeven. Nadat we bepaald hebben wat de huid nodig heeft start de Facial.

Aan het einde van de behandeling krijgt u gratis een ampullen set voor thuis mee t.w.v. € 40. Deze ampullen zijn afgestemd op wat de huid op dat moment nodig heeft.
Door thuis verder te gaan met hoog geconcentreerde producten heeft de huid veel langer baat bij de resultaten van een behandeling.

Ook geef ik advies over welke behandeling(en) het beste bij u zouden passen voor een volgende keer zodat u niet meer hoeft te twijfelen en uw huid het beste krijgt wat bij u past.

• Als u graag een Facial wilt maar niet weet welke te kiezen
• Zelden of nog nooit een Facial hebt gehad
• Als startende/eerste behandeling zodat u daarna, na mijn adviezen, beter kan beslissen welke behandeling het beste bij u past

Een geheel op maat uitgevoerde facial met een intake/huidanalyse, mijn expertise en uw voorkeuren.
Een gratis ampullen set, afgestemd op uw huidtype, voor thuis t.w.v. € 40 om het resultaat van de behandeling extra lang kracht bij te zetten.

U krijgt een gratis ampullen set, afgestemd op uw huidtype, voor thuis t.w.v. € 40.

soort
aantal/duur
prijs p/s in €
Lifting
55 min
75
Activate 
55 min
69,5
Activate Intensive
85 min
99,5
Calming
55 min
69,5
Calming Intensive
85 min
107,5
Cleansing
70 min
69,5
Cleansing Intensive
85 min
89,5
Custom Made Facial*
70 min
109,5
Silent Treatment
55 min
72,5
*Incl. Gratis Ampullen set voor thuis t.w.v. € 40!
You've just added this product to the cart:

WhatsApp WhatsApp mij