Cleansing Intensive – 85 minuten

89,50

De Cleansing facial is erop gericht de huid intensief te reinigen en ontdoen van onzuiverheden en mee-eters. Met gebruik van onder andere de Ultrasonic skin scrubber, Anti – Acne ampul en een Purifying Rubber Mask voor een nog beter resultaat.

Als eerste wordt het gezicht gereinigd met een foam waarbij de poriën kortstondig worden geopend voor een diepere reiniging.

Hierna wordt het Pro Cleansing Gel Mask opgebracht waar het een aantal minuten kan inwerken op de huid. Dit zorgt ervoor dat dode huidcellen opgelost worden en onzuiverheden nog beter verwijderd kunnen worden. Er wordt bewust gebruik gemaakt van een korrelvrije peeling om eventuele ontstekingen niet te openen. Daardoor kunnen bacteriën verspreidt worden en littekens ontstaan.

Met het Skin-Peeling apparaat wordt het Gel Mask verwijderd. Op basis van geluidsgolven en warmte maakt het de opperhuid los en reinigt de poriën diep. Onzuiverheden worden als het ware los getrild.
Het uitduwen van de onzuiverheden is hierdoor makkelijker en minder pijnlijk. Ook zijn de moeilijk te bereiken plekken, zoals de neus, makkelijker schoon te maken.

Nu de huid tot in de diepere lagen schoon en gereinigd is kan het Anti – Acne Ampul zijn werk gaan doen. Salicylzuur is een van de hoofdbestanddelen en werkt anti bacterieel en licht huid verdunnend.

Hier overheen wordt, over het gehele gelaat, een Purifying Rubber Mask aangebracht. Algen extract maakt de huid soepel, tea tree olie werkt antibacterieel en wilgenbladeren bevatten weer salicylzuur. Door de huid af te sluiten met een rubber kan het ampul dieper de huid intrekken.

Als laatste wordt de Rebalancing Cream opgebracht. Dit is een zachte, intens verzorgende dag en nacht creme die de talgproductie reduceert en de balans van de huid hersteld.

Na de behandeling krijgt u een Anti – Acne ampul mee om zelf thuis te gebruiken.

• Onzuivere huid
• Huid met veel mee-eters
• Vette huid

Een, tot in de diepere lagen, gereinigd gezicht. Een huid zonder onzuiverheden die weer in staat is de werkstoffen van de producten beter tot zich te nemen.

U krijgt een Anti – Acne ampul mee voor thuis.

soort
aantal/duur
prijs p/s in €
Lifting
55 min
75
Activate 
55 min
69,5
Activate Intensive
85 min
99,5
Calming
55 min
69,5
Calming Intensive
85 min
107,5
Cleansing
70 min
69,5
Cleansing Intensive
85 min
89,5
Custom Made Facial*
70 min
109,5
Silent Treatment
55 min
72,5
*Incl. Gratis Ampullen set voor thuis t.w.v. € 40!
You've just added this product to the cart:

WhatsApp WhatsApp mij