Calming – 55 minuten

69,50

Deze kalmerende behandeling is speciaal samengesteld voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van roodheden, couperose of een gevoelige huid. Een druk leven en/of stress kunnen soms ook een negatieve uitwerking hebben op de huid.

Een gevoelige, gestreste huid moet met zorg en de juiste producten behandeld worden. Tijdens een moment van rust wordt tijdens deze facial de huid gekalmeerd met hiervoor speciaal afgestemde producten.

De huid wordt gereinigd met een heerlijke washcreme en als lotion wordt rozenwater over het gelaat gesprayd. Rozenwater werkt goed tegen acne, ontstekingen van de huid en eczeem. Ook kalmeert het bij stress en angst.

Bij een gevoelige huid moet worden opgepast met scrubben. Maar dat wil niet zeggen dat er geen dode huidcellen verwijderd kunnen worden. Een Enzymen masker is de uitkomst. Dit masker bevat geen korrels die de gevoelige huid kunnen verdunnen, roodheden verergeren of ontstekingen open maken. Enzymen maken de huid week en splitsen de dode huidcellen van de gezonde huidcellen. Tijdens het intrekken van het Enzymen masker krijgt u een hoofdhuidmassage om volledig tot rust te komen in uw hoofd.

Om de huid nog verder te kalmeren wordt het Azulen masker, op basis van kamille, aangebracht. Dit brengt de gevoelig reagerende en licht geïrriteerde huid tot rust. Ook ideaal bij couperose.

De Azulen lijn bevat ook een crème met dezelfde werking als het voorgaande Azulen masker. Ter afsluiting wordt deze crème opgebracht en zijn u en uw huid geheel tot rust gekomen.

Na de behandeling krijgt u een mini verpakking van het Azulen masker en de Azulen crème mee om zelf thuis te gebruiken.

• Kalmeren
• Roodheden
• Couperose
• Gestreste huid
• Gevoelige huid

Een ontspannen geest en een gekalmeerde rustige huid.

U krijgt een mini verpakking van het Azulen masker en de Azulen crème mee voor thuis.

soort
aantal/duur
prijs p/s in €
Lifting
55 min
75
Activate 
55 min
69,5
Activate Intensive
85 min
99,5
Calming
55 min
69,5
Calming Intensive
85 min
107,5
Cleansing
70 min
69,5
Cleansing Intensive
85 min
89,5
Custom Made Facial*
70 min
109,5
Silent Treatment
55 min
72,5
*Incl. Gratis Ampullen set voor thuis t.w.v. € 40!
You've just added this product to the cart:

WhatsApp WhatsApp mij