Activate Intensive – 85 minuten

99,50

Soms heeft een huid net iets meer aandacht nodig om te stralen. Bijvoorbeeld een slecht doorbloede, vale, vermoeid uitziende huid. Dit kan komen door allerlei factoren. Vooral roken heeft een negatief effect op de huid.

Tijdens de Activate Intensive Facial gaan we nog een stapje verder om de huid weer te laten stralen. Naast de kleefmassage met glucose wordt tijdens deze facial ook een Hyaluron ampul en een Collagen Fleece Mask aangebracht.

Door een kleefmassage toe te passen komt de doorbloeding op gang. Heel langzaam en met beleid worden de huidlagen van elkaar los getrokken met als kleefmiddel glucose.

Glucose is een lichaamseigen stof waardoor deze zonder enig probleem wordt toegelaten door de huid en dieper wordt opgenomen. Glucose is een natuurlijk Anti – Aging product.

Ook werkt het als een transportmiddel om het later aangebrachte Hyaluron ampul dieper mee de huid in te nemen.
Hyaluron regelt de huidspanning en elasticiteit van de huid en kan 200 keer zijn eigen gewicht in vocht vasthouden.
De meeste huidtypes zijn al vochtarm. Dus om te voorkomen dat het Hyaluron aan het eigen vocht gaat binden wordt er rozenwater gesprayd om zich aan te binden. Fijne lijntjes worden zo opgevuld en de huid is minder vochtarm. Tegelijkertijd heeft rozenwater een positief effect op de huid. Het hydrateert, voedt de huid en maakt deze glad en zacht.

Als laatste wordt het Collagen Fleece Mask vacuüm aangebracht. Het vliesmasker bestaat uit gevriesdroogde natuurlijke werkstoffen. Dit masker wordt, samen met Aloë Vera Gel, aangebracht op het gezicht, hals en de ogen. De werkstoffen van dit masker dringen diep door in de opperhuid. Door het afsluitende effect zorgt het vliesmasker voor een optimale hydratatie en versteviging van de huid waardoor fijne lijntjes vervagen.

Na de behandeling krijgt u een mini verpakking van de Jojoba Peeling en het Aloë Vera/Avocado masker mee om zelf thuis te gebruiken.

• Vermoeide huid
• Vale huid
• Rokershuid
• Slecht doorbloede huid

Een stralende en beter doorbloede huid.

U krijgt een mini verpakking van de Jojoba Peeling en het Aloë Vera/Avocado masker voor thuis.

soort
aantal/duur
prijs p/s in €
Lifting
55 min
75
Activate 
55 min
69,5
Activate Intensive
85 min
99,5
Calming
55 min
69,5
Calming Intensive
85 min
107,5
Cleansing
70 min
69,5
Cleansing Intensive
85 min
89,5
Custom Made Facial*
70 min
109,5
Silent Treatment
55 min
72,5
*Incl. Gratis Ampullen set voor thuis t.w.v. € 40!
You've just added this product to the cart:

WhatsApp WhatsApp mij